• linkedin
  • YouTube

Ako sa starať o kožené topánky?

Ako sa starať o kožené topánky?
Myslím, že každý bude mať viac ako jeden pár kožených topánok, ako ich teda chrániť, aby vydržali dlhšie?

Správne návyky pri nosení môžu zlepšiť životnosť koženej obuvi:

1. OČISTITE SI KOŽENÉ TOPÁNKY PO OBUV

správy

Na utretie špiny a prachu môžete použiť kefku na topánky alebo handričku z mikrovlákna, čo vám umožní rýchle čistenie po každom nosení.

2.VLOŽTE DO STROMU TOpánok

správy

Cédrové topánkové stromy veľmi pomôžu pri udržiavaní vašich kožených topánok v dobrom stave, ale veľa ľudí tento bod ignoruje.Absorbujú vlhkosť a pachy, udržujú správny tvar obuvi, aby sa zabránilo pokrčeniu.To môže efektívne predĺžiť životnosť vašej obuvi.

3. POUŽÍVAJTE KVALITNÉ LEŠKY NA KOŽENÚ OBUV

správy

Ako všetci vieme, v procese starostlivosti o obuv sú produkty na čistenie topánok najznámejšou metódou.Pomáha hydratovať kožu a zároveň pridáva vrstvu ochrany, ktorá odpudzuje prach a vodu.Tiež obnovuje farbu a skryje škrabance a škvrny.
Pri nanášaní krému na topánky na koženú obuv je lepšie nenanášať krém na topánky priamo na kožený povrch.Utierku z mikrovlákna môžete použiť krúživými pohybmi.Ešte jedna možnosť, môžete tiež použiť kefu na topánky, aby ste ju zapracovali hlbšie.Dokončite leštiacou rukavicou a/alebo kefou, aby ste topánku vyleštili a vrátili jej lesk.

4.POUŽÍVAJTE PROFESIONÁLNE PRODUKTY NA STAROSTLIVOSŤ O KOŽU

správy

Pri údržbe koženej obuvi sa vyhýbajte umývaniu vodou a kontaktu s chemickými rozpúšťadlami a používajte špeciálne ošetrujúce prostriedky na koženú obuv.

5.TOPÁNKY NEZABUDNITE ULOŽIŤ VO VRECKU NA PRACH

správy

Keď topánky nenosíte, uchovávajte ich v látkovom vrecku na prach, aby ste ich chránili a zároveň im umožnili dýchať. Tým sa zabráni priamemu vystaveniu obuvi prachu, čím sa zabráni vniknutiu prachu do vrstiev kože, čo vedie k zafarbeniu a degradácii.

Určite existujú aj iné spôsoby, ako môžete chrániť svoje kožené topánky, ale vyššie uvedené vám veľmi pomôžu.Vyskúšajte tieto metódy a získate iné prekvapenie ~


Čas odoslania: 31. augusta 2022